031-121 850 | 076-24 58 594 info@vasaflytt.se

Pianoflytt & Pianotransport i Göteborg

Pianoflytt Göteborg

Vi har mycket stor erfarenhet av pianoflytt i Göteborg och vi hjälper dig gärna med att frakta ditt piano, oavsett om det är en lång väg pianot behöver fraktas eller om du enbart vill att vi flyttar det från ett rum till ett annat. Storleken på ditt piano spelar ingen roll för oss, vi löser alltid flytten åt dig på bästa möjliga sätt.

På vår flyttfirma kan du boka pianoflytt i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder även dig som kund hjälp med att forsla bort pianot till återvinningscentralen eller lämna bort det till en välgörenhet i Göteborg om du så önskar.

Göteborg-pianoflytt

Göteborg är en stor stad där trafiken ibland kan vara jobbig och omständig att ta sig runt i, underlätta därför för dig själv genom att låta oss hjälpa dig med pianotransport och med att flytta ditt piano dit du behöver i Göteborg.

Pianoflytt och pianotransport är något vår personal är experter på, vi bär pianon regelbundet och har därför en stor erfarenhet inom området.

I din offerförfrågan är det viktigt att inkludera mått på ditt piano, antal trappor som pianot ska bäras upp eller ned för samt hur tillgången till hissar ser ut.

Detta för att vi ska kunna ha bästa möjliga förutsättningar för att utföra en bra pianoflytt för er.

Boka din pianoflytt och pianotransport till bra priser hos Vasa flytt

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska bära tunga föremål, så som ett piano, utan att skada sig – boka därför en pianoflytt i Göteborg hos oss som är experter på området så flyttar vi ditt piano dit du behöver. På så vis slipper du försöka bära det och slipper risken att skada dig.

Pianoflyttar är inte det lättaste att utföra på ett smidigt sätt när man inte har någon tidigare kunskap eller erfarenhet av det. Hos oss får du en pianoflytt i Göteborg till bra pris. På Vasa flytt tillämpar vi fasta priser på alla pianoflytt vi utför.

Kontakta oss för en offert och för att få reda på pris för att flytta ett piano i Göteborg.

 

Vi hjälper dig även med andra tunga lyft

 Vasa Flytt utför även kassaskåpstransporter, oavsett om det är långa eller korta avstånd, eller om det bara är inom fastigheten. Vår kompetenta personal kan även bistå med hjälp vid inbärning av tunga maskiner och liknande. Tunga lyft är inga problem när du tar hjälp av experter som oss på Vasa flytt.

Att flytta kassaskåp är något som kräver speciell utrustning och erfarenhet.  Låt oss hjälpa dig dels för att förhindra skador på skåpet men även för att minimera risken för personskador.

Vi finns här och kan hjälpa er med alla era tunga lyft. Förutom kassaskåp kan vår kompetenta personal även hjälpa er med inbärning av tunga maskiner och liknande. Bespara era ryggar och låt våra proffs göra jobbet enkelt och smidigt för er!

Att flytta har aldrig varit så enkelt!

Kontakta oss

Välkommen att höra av er till oss om ni önskar pianoflytt i Göteborg, vill veta våra priser eller har frågor kring pianotransport.

Ni kan nå oss via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

pianoflytt Göteborg
pianotransport