031-121 850 | 076-24 58 594 info@vasaflytt.se

Magasinering

Magasinering Göteborg

Er lösning på magasinering i Göteborg

 

Vasa flytt är det ledande företaget för magasinering i Västsverige och har blivit det genom att visa omsorg och varsamhet om våra kunders möbler och andra tillhörigheter vid deras flytt.

Utöver flyttservice är vi även specialiserade på magasinering och vi erbjuder möjlighet till långtidsmagasinering på våra anläggningar i Göteborg. Vi erbjuder säkra och smarta lösningar till bra pris och våra lokaler har en hög säkerhetsnivå där rondbevakning är inkluderat under nätterna.

Hos oss kommer ert bohag att förvaras på ett uppvärmt, tryggt och säkert lager. Kontakta oss för att boka magasinering i Göteborg, här är dina tillhörigheter i trygg förvaring.

 

Helhetslösning för bohagsflytt, hyra förråd och magasinering i Göteborg

 

Är du mellan bostäder, renoverar ditt hem eller kanske bara väntar på att flytta in i ett nytt hem? Vi hjälper dig med magasinering och bohagsflytt i Göteborg så du inte längre behöver fundera på vad du ska göra av ditt bohag och alla dina andra tillhörigheter under tiden.

Vi ser till att både din flytt och magasinering går smidigt till och uppfyller alla dina behov och förväntningar.

Det kan vara svårt att försöka räkna ut hur stort förråd man behöver till sitt bohag, men då vi har lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda viss vägledning och rådgivning för att du ska slippa betala för ett större förråd än vad du behöver.

 

Magasinering/hyra förråd för företag

 

Vi erbjuder även våra tjänster till företag, vi hjälper er med bl.a. arkivförvaring och förvaring av möbler och inventarier. Vi är ett företag som sätter våra kunder och deras önskemål i första hand.

Står ni exempelvis mellan två kontor kan vi hjälpa er med förvaring av era saker och ting. I våra lokaler där man hyr förrådet är era saker i säkert förvar. Lokalerna håller mycket hög säkerhet, rondbevakning sker under nätterna. Så era saker är i trygga och säkra händer hos oss på Vasa flytts magasinering.

Är du ägare till en restaurang med utemöbler för uteserveringen eller har du utemöbler utanför kontoret som behöver vinterförvaring? Vi hjälper dig att förvara dessa under årets kalla dagar. Slipp att ha dem ståendes i vägen, ha dem i ett förråd hos oss istället. Där du enkelt har tillgång till dem till våren igen.

Försäkra ditt bohag under tiden det magasineras

 

I samband med att man ska flytta har man ofta även ett behov av att magasinera delar av sina tillhörigheter. Vi på Vasa flytt erbjuder därför trygg och säker magasinering i Göteborg till bra priser.

Hos oss kan du hyra ett förråd för förvaring av dina saker på ett enkelt och tryggt sätt. Det åligger alltid kunden att hålla sin egendom försäkrad när man magasinerar den. För att skydda dina ömtåliga möbler och andra föremål får man låna magasinerings filtar av oss.

Kontakta därför ditt hemförsäkringsbolag om ni önskar att försäkring på era ägodelar under tiden de är i vårt magasin. Om ni inte skulle ha en hemförsäkring erbjuder vi även en försäkring på upp till 100 000 kr i samarbete med IF försäkringsbolag.

 

Ni har Info Ni behöver magasin
Förråd Ca 25-35 flyttkartonger 2 m²
1 rum normalt möblerad 4 m²
2 rum mindre möblerad 6 m²
2 rum normalt möblerad 8 m²
3 rum mindre möblerad 10 m²
3 rum normalt möblerad 12 m²
4 rum normalt möblerad 16 m²
5 rum normalt möblerad 20 m²

* Tabellen ger en fingervisning om hur stort magasin / förråd ni kan behöva för ert bohag
* Uppsägningstid: endast 2 veckor!
* Priser är inkl. moms
* Hyresavtal
* Magasineringsfiltar ingår

Priser
2 m² förråd 350 sek/mån.
4 m² förråd 550 sek/mån
6 m² förråd 850 sek/mån.
8 m² förråd 1000 sek/mån
10 m² förråd 1300 sek/mån
12 m² förråd 1500 sek/mån
14 m² förråd 1750 sek/mån
16 m² förråd 2000 sek/mån
18 m² förråd 2250 sek/mån
20 m² förråd 2500 sek/mån.
magasinering göteborg vasa flytt

Pack guide för bättre och enklare förvaring

 

Vill du packa dina saker och skydda dem är det viktigt att man packar rätt. Här kommer lite tips som är bra att tänka på inför magasinering av dina ägodelar.

 • Använd bubbelplast på hörn och plasta sedan in hela möbeln.
 • Ta av ben på möbler om det är möjligt.
 • Marmor bord är det en bra idé att slå in med skumgummi runt kanterna, sedan slå in med bubbelplast för att avsluta med två lager plast runt.
 • Glas kan man slå in i silkespapper eller tidningspapper. Tallrikar staplar man med silkespapper/tidningspapper mellan varje tallrik, på högkant.
 • Att fylla hela kartongerna är bra, men packa inte för tungt. Är det tunga föremål? Fyll då halva lådan med detta och fyll upp andra halvan med exempelvis kuddar, kläder eller liknande.
 • Låt inte lådorna väga mer än 20 kg och var noga med att stänga kartongerna.

 

Vinterförvaring

 

Vare sig man bor i lägenhet eller hus kan vissa ting vara sköna att lagra på en annan plats under vintern.

Skrymmande föremål såsom vinterdäck eller en MC som ska vinterförvaras tar upp stor plats och kan vara fördelaktigt att ha någon annanstans.

På många sätt är motorcykelförråd ett säkrare förvaringssätt än i tex närliggande garage. Du har bevakning dygnet runt kring ett förråd hos oss.

Du kan enkelt hämta ut den närhelst det önskas eller när våren nalkas. Något som är en god idé att tänka på inför vinterförvaring av MC är att man tömmer tanken på bensin samt övriga vätskor.

Man behöver även ha en egen försäkring.

 

Finns det saker man inte får förvara?

 

Ja det finns vissa föremål och saker man inte får förvara i förrådet. Några av sakerna är exempelvis föremål som avger dofter, odör eller lukter, levande varelser, sopor samt avfall av olika sorter.

Inte heller livsmedel eller annan föda som kan förstöras om de inte är säkert förpackade, då de kan locka till sig skadedjur eller orsaka annan form av besvär.

Likaså fyrverkerier, gasflaskor, kemikalier, brandfarligt material eller vätskor. Skjutvapen, sprängämnen, vapen eller ammunition är även detta några saker som ej är tillåtna.

Detta var ett urval av vad som inte är tillåtet att förvaras i förrådet. För en mer utförlig redovisning hänvisar vi till hyresavtalet längre ner på sidan.

Uppsägningstiden för magasineringen

 

Vi har endast två veckor uppsägningstid på förråds uthyrningen. Vi vill underlätta för våra kunder och inte binda upp er för länge.

Är ni inte längre i behov av förrådet ska ni snabbt och enkelt kunna säga upp det hos oss.

 

När passar magasinering för mig?

 

Det finns många saker som kan hända i livet där man helt plötsligt står inför ett behov av ett förråd/magasinering. Låt oss få vara där för dig och hjälpa dig med dina behov av förvaring/magasinering, Göteborg.

Utlandsresa/utlandsflytt

 

Planerar du att åka/flytta utomlands en längre period och är i behov av förvaring av dina möbler samt saker. Då är det en effektiv och säker åtgärd att förvara dina ägodelar i ett bevakat förråd hos oss. En smidig och billig lösning.

Slipp att besvära familj och vänner med förvaringen eller hyra ut i andra hand med möblerna kvar, där de slits och kanske till och med fördärvas.

  Flytta till mindre bostad/lokaler

   

  Planerar du att flytta från hus till lägenhet istället och har möbler/saker som inte får plats? Om dessa saker ligger dig varmt om hjärtat eller om du planerar att sälja sakerna efterhand istället för under flytten.

  Kan man enkelt hyra ett förråd hos oss för förvaring av detta. Uppsägningstiden för detta är endast två veckor.

  Har du ett företag med lokal/butik och behöver förvaringsplats under downsizing så kan vi hjälpa er med förvaring. Står ni inför en renovering eller omstyling av kontoret/lokalen, förvara er inredning och möblemang hos oss så länge tills allt är klart.

  Dödsbo

   

  Har någon familjemedlem eller kär till er gått bort och inte riktigt vet vart man ska göra av alla möblerna och andra ting. Då kan det vara en utmärkt idé att hyra ett förråd tills man löst den frågan.

  Kanske spara en hel del av möblerna till sina barn, så att de har möbler till när de flyttar hemifrån. Är en fin tanke att möblerna går vidare till någon i familjen.

  Studera

   

  Har du bestämt dig för att börja studera? Behöver du flytta från en lägenhet/hus till ett studentboende kan det vara en smart idé vara att hyra ett förråd för förvaring av diverse ting istället för att göra sig av med det.

  Att börja studera kan vara stressigt och tidskrävande. Låt då oss hjälpa dig med en förvaringslösning, så du kan tänka på annat.

  Om man bor trångt av olika anledningar under tiden som man studerar, så är bristen på förvaring ofta ett faktum. Hos oss hittar man alla möjliga storlekar på förråd, så att det passar just dig.

  Kostnader för förvaring

   

  I tabellen på denna sida hittar man storlek på förråden och exempel på hur mycket som får plats inom den ytan, samt pris på de olika storlekarna på förråden.

  Där kan man enkelt få ett hum om vad ni kan väntas behöva för storlek på ert förråd som uppfyller era behov och krav. Förvarings kostnaderna och avgifterna faktureras per kalendermånad. Priserna är inklusive moms.

  Har du funderingar angående bohagsflytt eller magasinering i Göteborg

   

  Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder hitta bästa möjliga lösning för dem, detta är något som är viktigt för oss. Oavsett vad du som kund önskar försöker vi alltid uppfylla det.

  Vi hjälper dig gärna med att förklara hur hela processen går till när man hyr ett magasin/förråd hos oss. Hos oss är det enbart två veckors uppsägningstid på ditt förråd, och magasinerings filtar ingår alltid när du får tillgång till förrådet.

  Har du frågor om våra förråd, anläggningar, att magasinera eller hur man kan boka ett förråd hos oss i Göteborg så är du välkommen att kontakta oss. Ingen fråga är för liten eller för stor.