031-121 850 | 076-24 58 594 info@vasaflytt.se

Magasinering

Magasinering Göteborg

Er lösning på magasinering i Göteborg

 

Vasa flytt är det ledande företaget för magasinering i Göteborg och Västsverige. Vi har blivit det genom att visa omsorg samt varsamhet om våra kunders möbler och andra tillhörigheter vid deras flytt.

Utöver flyttservice är vi även specialiserade på magasinering och vi erbjuder möjlighet till långtidsmagasinering på våra anläggningar i Göteborg. Vasa Flytt erbjuder säkra och smarta lösningar till bra pris. Våra lokaler har en hög säkerhetsnivå där rondbevakning är inkluderat under nätterna.

Hos oss kommer ert bohag att förvaras på ett uppvärmt, tryggt och säkert lager. Kontakta oss för att boka magasinering i Göteborg, här är dina tillhörigheter i trygg förvaring.

 

Helhetslösning för bohagsflytt, hyra förråd och magasinering i Göteborg

Är du mellan bostäder? Renoverar du ditt hem? Eller väntar du på att flytta in i ett nytt hem? Med oss kan man få en helhetslösning, vi hjälper dig med magasinering samt bohagsflytt i Göteborg. Nu behöver du inte längre fundera över vad du ska göra av ditt bohag och alla dina andra tillhörigheter under tiden.

Vi ser till att både din flytt och magasinering går smidigt till samt uppfyller alla dina behov och förväntningar.

Det kan vara svårt att försöka räkna ut hur stort förråd man behöver till sitt bohag. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda viss vägledning och rådgivning, för att du ska slippa betala för ett större förråd än vad du faktiskt behöver.

Magasinering/hyra förråd för företag

Vasa Flytt erbjuder även våra tjänster till företag, vi hjälper er med bl.a. arkivförvaring och förvaring av möbler samt inventarier. Vi är ett företag som sätter våra kunder och deras önskemål i första hand.

Står ni exempelvis mellan två kontor kan vi hjälpa er med förvaring av era saker och ting. I våra lokaler där man hyr sitt förråd, är era saker i säkert förvar. Lokalerna håller mycket hög säkerhet då rondbevakning sker under nätterna. Era saker är i trygga och säkra händer hos oss på Vasa flytts magasinering.

Är du ägare till en restaurang med utemöbler för uteserveringen eller har du utemöbler utanför kontoret som behöver vinterförvaring? Vi hjälper dig att förvara dessa under årets kalla dagar. Slipp att ha dem ståendes i vägen, ha dem i ett förråd hos oss istället. Där du enkelt har tillgång till dem till våren igen.

Försäkra ditt bohag under tiden det magasineras

I samband med att man ska flytta kan man ofta även ha ett behov av att magasinera delar av sina tillhörigheter. Detta kan vi på Vasa flytt erbjuda, man får trygg och säker magasinering i Göteborg till bra pris.

Man hyr ett förråd för förvaring av sina saker tills man är inflyttad och klar. För att skydda dina ömtåliga möbler och andra föremål får man låna magasinerings filtar av oss.

Det åligger alltid kunden att hålla sin egendom försäkrad när man magasinerar. Kontakta därför ditt hemförsäkringsbolag om ni önskar försäkring på era ägodelar, under den tid de är i vårt magasin. Om ni har en sådan hemförsäkring, erbjuder vi en försäkring på upp till 100 000 kr i samarbete med IF försäkringsbolag.

 

Ni har Info Ni behöver magasin
Förråd Ca 25-35 flyttkartonger 2 m²
1 rum normalt möblerad 4 m²
2 rum mindre möblerad 6 m²
2 rum normalt möblerad 8 m²
3 rum mindre möblerad 10 m²
3 rum normalt möblerad 12 m²
4 rum normalt möblerad 16 m²
5 rum normalt möblerad 20 m²

* Tabellen ger en fingervisning om hur stort magasin / förråd ni kan behöva för ert bohag
* Uppsägningstid: endast 2 veckor!
* Priser är inkl. moms
* Hyresavtal
* Magasineringsfiltar ingår

Priser
2 m² förråd 400 sek/mån.
4 m² förråd 600 sek/mån
6 m² förråd 900 sek/mån.
8 m² förråd 1100 sek/mån
10 m² förråd 1400 sek/mån
12 m² förråd 1600 sek/mån
14 m² förråd 1850 sek/mån
16 m² förråd 2100 sek/mån
18 m² förråd 2350 sek/mån
20 m² förråd 2700 sek/mån.
magasinering i göteborg vasa flytt

Pack guide för bättre och enklare förvaring

 

Vill du packa dina saker och skydda dem är det viktigt att man packar rätt. Här kommer lite tips som är bra att tänka på inför magasinering av dina ägodelar.

 

  • Använd bubbelplast på hörnen och plasta sedan in hela möbeln.
  • Ta gärna av ben på möbler om det är möjligt. Detta gör att de tar mindre plats samt minskar risken för skador.
  • På Marmor bord är det en bra idé att slå in med skumgummi runt kanterna. Sedan slår man in med bubbelplast och avslutar med två lager plast runt.
  • Glas kan man slå in i silkespapper eller tidningspapper. Tallrikar är det en utmärkt idé att stapla, med silkespapper/tidningspapper mellan varje tallrik och på högkant.
  • Att fylla hela kartongerna fulla är bra, men packa inte för tungt. Är det tunga föremål? Fyll då halva lådan med detta och fyll upp den andra halvan med exempelvis kuddar, kläder eller liknande lite lättare föremål.
  • Låt inte lådorna väga mer än 20 kg och var noga med att stänga kartongerna.

 

magasinering Göteborg
Hyra förråd Göteborg

Vinterförvaring

Vare sig man bor i lägenhet eller hus, kan vissa ting vara sköna att lagra på en annan plats under vintern. Skrymmande föremål såsom vinterdäck eller en MC som ska vinterförvaras, tar upp stor plats och kan vara fördelaktigt att förvara någon annanstans.

På många sätt är motorcykelförråd ett säkrare förvaringssätt än i tex närliggande garage. Du har bevakning dygnet runt kring ett förråd hos oss på Vasa Flytt. Du kan enkelt hämta ut din MC närhelst du önskar eller när våren nalkas.

Något som är en god idé att tänka på inför vinterförvaring av MC, är att man tömmer tanken på bensin samt övriga vätskor. Man behöver även ha en egen försäkring.

 

Finns det saker man inte får förvara?

Ja, det finns vissa föremål och saker som man inte får förvara i förrådet. Några av sakerna är exempelvis föremål som avger dofter, odör eller lukter, levande varelser, sopor samt avfall av olika sorter. Inte heller livsmedel eller annan föda som kan förstöras om de inte är säkert förpackade, då de kan locka till sig skadedjur eller orsaka annan form av besvär.

Likaså fyrverkerier, gasflaskor, kemikalier, brandfarligt material eller vätskor. Skjutvapen, sprängämnen, vapen eller ammunition är även detta några saker som ej är tillåtna att magasinera.

Detta var ett urval av vad som inte är tillåtet att förvaras i förrådet. För en mer utförlig redovisning hänvisar vi till hyresavtalet längre ner på sidan.

Uppsägningstiden för magasineringen

 

På Vasa Flytt har man endast två veckor uppsägningstid på förråds uthyrningen. Vi vill underlätta för våra kunder och inte binda upp er för länge. Är ni inte längre i behov av förrådet ska ni snabbt och enkelt kunna säga upp det hos oss.

 

 

Har du funderingar angående bohagsflytt eller magasinering i Göteborg?

 

Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder hitta bästa möjliga lösning för dem, detta är något som är viktigt för oss. Oavsett vad du som kund önskar, försöker vi alltid uppfylla det.

Vi hjälper dig gärna med att förklara hur hela processen går till när man hyr ett magasin/förråd hos oss. Hos oss är det enbart två veckors uppsägningstid för ditt förråd, och magasinerings filtar ingår alltid när du får tillgång till förrådet.

Har du frågor om våra förråd, anläggningar, att magasinera eller hur man kan boka ett förråd hos oss i Göteborg, är du välkommen att kontakta oss. Ingen fråga är för liten eller för stor.

 

 

magasin förvaring Göteborg
magasinera Göteborg

När passar magasinering för mig?

Det finns många saker som kan hända i livet där man helt plötsligt står inför ett behov av ett förråd/magasinering. Låt oss få vara där för dig och hjälpa dig med dina behov av förvaring/magasinering, Göteborg. Med vår korta uppsägningstid binder du heller inte upp dig på något långsiktigt.

Utlandsresa/utlandsflytt

Planerar du att åka/flytta utomlands en längre period och är i behov av förvaring av dina möbler samt saker. Då är det en effektiv och säker åtgärd att förvara dina ägodelar i ett bevakat förråd hos oss. En smidig och billig lösning.

Slipp att besvära familj och vänner med förvaringen eller hyra ut i andra hand med möblerna kvar, där de slits och kanske till och med fördärvas.

  Flytta till mindre bostad/lokaler

  Planerar du en flytt från hus till lägenhet och har möbler/saker som inte får plats i nya bostaden? Om dessa saker ligger dig varmt om hjärtat eller om du planerar att sälja sakerna i efterhand istället för under flytten. Kan man enkelt hyra ett förråd hos oss för förvaring av dessa saker. Uppsägningstiden för detta är endast två veckor och vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på våra förråd.

  Har du ett företag med en lokal eller butik och behöver förvaringsplats under downsizing, så kan vi hjälpa er med förvaringen. Även under renovering kan man vara i behov av förvaring av inventarier med mera. Står ni inför en renovering eller omstyling av ert kontor/lokal? Underlätta för er själva och förvara er inredning samt möblemang hos oss tills allt är klart.

  Dödsbo

  Har en familjemedlem eller någon ni håller kär gått bort och ni vet inte riktigt vad man ska göra av alla möblerna samt andra ting. Då kan det vara en utmärkt idé att hyra ett förråd tills man löst den frågan. Man kanske vill spara en hel del av möblerna till sina barn, för att de ska ha möbler när de flyttar hemifrån.

  En fin tanke är att möblerna går vidare till någon i familjen.

  Studera

  Har du bestämt dig för att börja studera? Behöver du flytta från en lägenhet eller hus till ett studentboende? Då kan det vara en smart idé att hyra ett förråd för förvaring av diverse ting samt möblemang, istället för att göra sig av med det.

  Att börja studera kan vara stressigt och tidskrävande. Låt då oss hjälpa dig med en förvaringslösning, så att du kan tänka på annat.

  Om man bor trångt av olika anledningar under tiden som man studerar, är bristen på förvaring ofta ett faktum. Hos oss hittar man alla möjliga olika storlekar på förråd, för att du ska hitta ett som passar just dig.

   

   

  Kostnader för förvaring

  I tabellen på denna sida hittar man storlekarna för de olika förråden och exempel på hur mycket som får plats inom ytan för var förråd. Men även pris för de olika storlekarna på förråden.

  Där kan man få ett hum om vad man kan väntas behöva för storlek på sitt förråd och vilka som uppfyller behovet samt krav man har. Förvarings kostnaderna och avgifterna faktureras per kalendermånad. Alla priserna är inklusive moms.

   

   

  förrådsförvaring Göteborg