031-121 850 | 076-24 58 594 info@vasaflytt.se

Företagsflytt

Företagsflytt Göteborg

Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder fullständig service inom företagsflytt och kontorsflytt i Göteborg. Med tanke på att en kontorsflytt vanligtvis inkluderar tunga lyft av saker som kassaskåp, kopieringsmaskiner och mycket annat, kan det ofta behövas någon typ av hjälp med flytten. Därför finns vi!

Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap vad gäller allt inom kontorsflytt. Hos oss kan du få hjälp med allt från flyttstädning och magasinering till tunga lyft och packning av era möbler och andra tillhörigheter. Du har möjlighet att kombinera alla våra tjänster för att få en företagsflytt som passar ert företag så bra som möjligt.

Välkommen att kontakta vår flyttfirma i Göteborg för en offert på en kontorsflytt som genomförs på bästa sätt.

 

Vår erfarna personal ser till att din kontorsflytt i Göteborg blir så bra som möjligt

Vasa flytt hjälper er med er flytt så att ni kan lägga ert fokus och er tid på verksamheten istället. Vi förstår vikten av att inte låta verksamheten stå stilla eller påverkas allt för mycket av flytten. Därför ser vi till att flytten sköts på ett strömlinjeformat och välplanerat sätt för att störa er verksamhet så lite som möjligt.

Vad som utmärker och gör oss unika i jämförelse med andra flyttfirmor i Göteborg är vår flexibilitet, punktlighet, försiktighet och erfarenhet. Vi anpassar oss efter våra kunders önskan och behov för att göra de så nöjda som möjligt.

För oss på Vasa flytt är nöjda kunder vårt största mål och därför gör vi alltid vårt yttersta för att uppnå det. Att hjälpa våra kunder är vår viktigaste uppgift. Kontakta oss när du vill anlita en trygg flyttfirma i Göteborg som hjälper dig med företagsflytt.

 

Flytta ert kontor säkert och tryggt med Vasa flytt i Göteborg

 

Vi har yrkestrafiktillstånd vilket innebär att både vår personal och ert bohag är försäkrat när ni flyttar kontor. Detta är något som bör kontrolleras innan man anlitar en flyttfirma, och det gör man enkelt genom att kolla flyttfirmans organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida.

På så vis kan man sedan känna sig trygg med att alla tillhörigheter från ens kontor är säkra. Alla våra tjänster utför vi med stor noggrannhet och försiktighet, oavsett om det är en bohagsflytt eller en kontorsflytt i fråga. För oss är det viktigt att ha god kommunikation för att ni ska känna er trygga med ert val av flyttfirma.

Behöver du hjälp med att flytta i Göteborg så är vi företaget för dig. Hör av dig för en offert så hjälper vi dig gärna med allt du behöver inför flytten.

 

Den trygga och pålitliga flyttfirman

Varje flytt är unik och vi försöker alltid anpassa oss efter våra kunders behov för att du ska känna dig trygg och bli så nöjd som möjligt. Hör av dig till oss på Vasa flytt för en offert, eller om du enbart har frågor om företagsflytt, flyttstädning, privatflytt eller annat som rör flytthjälp i Göteborg.

Med vår hjälp kan du fokusera på ditt företag under tiden du ska flytta. Ring oss för att boka en säker flytt till ett bra pris.

Vi erbjuder även internflyttningar och distributionstransporter.

 

företagsflytt Göteborg
Flyttfirma i Göteborg
känna dig trygg
Kontorsflytt ska flytta
företagsflytt Göteborg

Vi kan hjälpa er att ta hand om följande under er flytt:

  • Packning/Uppackning

  • Demontering/Montering

  • Lastning

  • Transport

  • Lossning

  • Städning

  • Röjning/transport till återvinningscentralen

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för företagsflytt i Göteborg. Med oss som flyttfirma i Göteborg kan du känna dig trygg när ni ska flytta. Bara hör av er till oss när företaget behöver anlita en flyttfirma, Göteborg.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter.